Nyíregyházi Európai Autómentes Nap

Szeretettel várjuk a bringásokat, családokat a szeptember 22.-i Nyíregyházi Európai Autómentes Napra, A Kossuth térre. Az idei évben a fő téma a közlekedésbiztonság és az egészség.

Lesz dánom meg persze dínom is, színpad, fellépők, játékok minden mennyiségben, pontgyűjtés, nyeremények (póló, kulacs), és persze kerékpárokat és rollert vehetnek át a szerencsés nyertesek.

A program 13.00 - kor kezdődik és 18.00 -ig tart.

Programtervezet

13.00- Programismertetés
13.30- Mediball
14.00- Pancsi bohóc
14.30- Gombóc együttes
15.00- EFI baleset szimuláció
15.30- Primavera balettegyüttes
16. 00- No Comment Hip Hop Tánciskola
16.30- Triál bemutató
16.50- Köszöntő
17.00- Kerékpáros felvonulás
18.00- Tombolasorsolás (2 kerékpár, 2 gyerekkerékpár, ajándékcsomagok)

A programok 13 órakor kezdődnek, a Kossuth téren. A rendezvényt a Mediball labdás, zenés bemutatója indítja. Ezt követően fiatalabbaknak szóló Pancsi bohóc és a vidám Gombóc Együttes produkciója lesz látható. 15 órakor ellepik a főteret a Nyíregyházi Egészségfejlesztési Iroda szervezésében a tűzoltóság és mentősök közreműködésével látványos gépjármű baleset szimuláció veszi kezdetét. A nap folytatásában táncos produkciókat és kerékpáros ügyességi bemutatókat tekinthetnek meg a térre látogatók.

A délután folyamán lehetőség lesz pecsétek gyűjtésére, melyekért kulacsot és csengőt lehet átvenni a regisztrációs sátorban. Az első 70 kerékpáros felvonulásra regisztrálót egyedi pólóval jutalmazzák a szervezők. A 18 órakor kezdődő sorsolásnál értékes nyeremények is gazdára találnak majd. A kisebb ajándékcsomagok mellett kisorsolásra kerül 4 db kerékpár is.

Kedvcsinálónak említjük, hogy a Kossuth téren többek között lesz: Ugrálóvár, kerékpáros KRESZ pálya, csillámtetoválás, európai uniós játékok, szeretetkavics készítés, kerékpáros kulcstartó készítés, ökológiai játékok a rendőrség pedig kerékpár regisztrációs ponttal is készül.

Bringára fel!

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

csütörtök, 2021, szeptember 16