Bringára Nyíregyháza! TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00813

Bringára Nyíregyháza! A program Magyarország Kormánya és az Európai Unió társfinanszírozásában valósul meg. TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00813 Támogatás: 100%

Bringára Nyíregyháza! TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00813

Köszönjük az Európai Unió és Magyarország Kormányának támogatását!

TERVEZETT PROGRAM:

- Eszközbeszerzés
- Városi rendezvény megvalósítása 2020. október 3.
- Érzékenyítő kisrendezvények megvalósítása

- Ezekkel kapcsolatos, szakmai, szervező és kommunikációs feladatok ellátása.

Célcsoportok bemutatása:

Elsődleges: Nyíregyháza megyei jogú város lakossága különösen (5-70 év közöttiek).
Elsődleges: fogyatékkal élő fiatalok valamint „egészséges” társaik (14-30 év)
Másodlagos: az alapítvány önkéntesei
Célcsoport a lakosság, az adott városrész és egész Nyíregyháza lakói. A programok nyíltak, rész vehet bárki és megtekintheti bárki, de ösztönözzük a fogyatékkal élők különösen a nekik szóló programokba való bekapcsolódásra. Mivel látványos, érdekes és nem megszokott rendezvényről van szó, nagy érdeklődés övezi majd. A helyszínek könnyen elérhetőek és megtekinthető az Örökösföldön élők számára és még vonzóbbá teszi a Városligetet, bemutatva annak lehetőségeit, fejlesztéseit. Ez elősegíti a program hosszú távú fenntarthatóságát, ismertségét. Nagyon fontos célcsoportunk a fiatalok. Az ő megszólításuk, aktivizálásuk a legnehezebb, annak ellenére hogy ők a legéleterősebb, legaktívabb korosztály. Nekik igyekszünk videós felvételekkel, túraösszefoglalókkal kedveskedni. Hiszen a videós tartalmak és a megfelelő felépítésű on line felületek létfontosságúak mai modern világunkban. Fontosnak érezzük, hogy önkénteseink, segítőink száma növekedjen, ezért ők is állandó célcsoportja kell, hogy legyen projektjeinknek, ösztönzésük, munkájuk jutalmazása, elismerése nélkül a  civil szakma elképzelhetetlen.

Horizontális szemppontok:
A Bringára Nyíregyháza programsorozat alapjaiban egy környezetbarát szabadidős, aktív kikapcsolódási lehetőség bemutatását és művelését reprezentálja. A programelemek megvalósulása során nincs környezetszennyező tényező, a helyszínek szabadtériek és javarészt zöldterületen valósulnak meg. A középpontban aktív szabadidő eltöltés, a mozgás, az egészséges életmódra való nevelés áll. A program mindenki számára nyitott – életkortól, nemtől, vallási-faji- nemzetiségi hovatartozástól függetlenül.

A projekt megvalósításának tervezett kezdete: 2020.08.01.
A projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2022.03.31.
A projekt tervezett mérföldkövei: A projekt során 2 mérföldkővel terveztünk, főleg a rendezvények időszakára koncentrálva.
 

 

Naptár dátum: 

hétfő, 2020, augusztus 31