A felhők felett

Búcsúztattuk a 2023-as évet hagyományos gyalogtúránkkal Tokajban. A kellemes időjárás sokakat arra buzdított egy laza kirándulással, vidám társaságban zárja az óévet.

A vonatról leszállva habár ködös idő fogadta a csapatot, a jó hangulatot az sem tudta befolyásolni, így a városon átsétálva, ami meglepően csendes és dísztelen volt, hamar neki iramodtunk a hegynek. 

 

Újból elmondhatjuk megannyi színt vittünk a szürke tájba és nem csak a ruházatunkkal értük el, kacagásunk, hosszú kígyózó sorunk messzire látszott, hallatszott. Sikerült másoknak is örömet szerezni, útvonalunk egybeesett egy éppen zajló hegyi futóversennyel, az elhaladó versenyzőknek kitörő lelkesedéssel szurkoltunk, amit nagyra értékeltek a futók.

 

Félúttól már a nap is ránk kacsintott, a hegytetőre érve mintha vattacukor ölelte volna körül a csúcsot látvány fogadott minket. A hangulat is a tetőfokára hágott, pezsgőt bontva koccintással ünnepeltünk.

Előkerültek a különböző szilveszteri kellékek, készültek a vicces fotók, ment a trollkodás, pezsgett az élet.

A hegyről lejövet a Szerelmi Pincesoron most is betértünk egy pohár borra, ahová mit ne mondjunk a jókedvünk is elkísért minket.

 Élményekben és kilométerekben gazdag, boldog új évet kívánunk Mindenkinek!
 

További képek a fotóra kattintva:

Vegyes fotók:

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

vasárnap, 2023, december 31