Derűs nap minden tekintetben

Családias létszámmal zajlott ezúttal kerékpártúránk, a már jól ismert és otthonos Homoktanyára gurultunk el. Laza tempóban is hamar elértük úti célunkat, ahol kezdetét vehette a program.

Mi készültünk és mint máskor is a szórakoztatásra nagy hangsúlyt fektettünk, hiszen nem csak a testet a lelket is ápolni kell. Azt mondják a nevetés számos jótékony hatással van az egészségre. Azt hiszem tettünk érte ezen a napon. Vidám, szórakoztató játékok sorát gyűjtöttük csokorba, hogy mindenki jól érezze magát.

  

   

Elsöprő győzelmet aratott minden számban az ügyesebbik csapat, de senki  nem búsult, mert mint tudjuk a játék a lényeg.

A szórakoztató vetélkedők után közel a délhez a hasunkat kényeztettük kicsit, lelkes túrázónk Péter Fanni remekei, házi készítésű ínycsikladozó muffin falatok vártak ránk.

    

A nap további részében az alkotásé volt a főszerep, meglepő módon fiúk, lányok egyaránt aktívan részt vettek a munkálatokban. Szebbnél szebb művek készültek, sziporkáztak a mesterek, az ihlet mindenkit elkapott. A kézműves foglalkozásokban Mikitovics Katalin segédkezett a Nagyhalászi Eszterlánc Kézműves Egyesület vezetője, valamint alapanyagokat is biztosított hozzá.

                 

Hogy milyen egy tartalmas nap, talán ez a legjobb példa rá, tekertünk, játszottunk, finomat ettünk, ajándékokat készítettünk egy nagyszerű ünnephez, anyák napjára!!!!!

Az anyai szeretetről

„Szeretetük átlát a hegyeken, hétmérföldes csizmával lépked a szeretetük, s egy léghajót elkormányoznak a szeretet erejével, ha rajta utazik gyermekük.”

Örkény István

 

További képek a fotóra kattintva:

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

vasárnap, 2024, április 28