Bringás Karácsony 2017.

Karácsonyi ünnepséget tartottunk a csapattal 2017. december 16-án. Szép számban jöttünk össze és az est háziasszonyának, Enikőnek köszönhetően családias hangulatban zártuk a bringás évet.

A hagyományainknak megfelelően most is szavazással döntöttük el, ki legyen 2017-ben az év ZÖLD KERÉK BRINGÁSA.

Nagy meglepetésemre rám szavaztak a legtöbben ebben az évben, ez nem csak nagyon jó érzés, de inspiráló is a jövőre nézve.

 

Sok a feladat a Zöld Kerék háza táján ezért több kategóriában elismerésben részesültek azok, akik a legtöbbet tették idén az Alapítványért. Elismerésben részesült Harászi Enikő, Vinnai Zsolt, Kazai Tibor, Posta Róbert, Tokár Róbert.

        

  

Határon túli barátaink is megtiszteltek bennünket az ünnepségen, Berkeszi Zsoltnak és Kaskó Róbertnek megköszöntük az aktív részvételt a rendezvényeinken.

  

Köszöntöttuk a szülinapos Évát.

Az év túráinak fotóiból készült válogatással felidéztük az emlékeket, élményekben gazdag évet tudhatunk magunk mögött, ez kiderült a beszámolóból, a csillogó szemekből és a sok nevetésből, ami a folyamatosan eszünkbe jutott vicces történeteket kísérte.

Idén húsz éves az Alapítvány, ennek apropóján hatalmas tortát szeltünk meg, valamint köszöntöttük Kazai Bélát, aki 18, éve tolja az alapítvány szekerét és Juhász Hajnalkát, aki a kezdetek óta részt vesz a csapat életében.

   

Az est meglepetés vendége Péter Tibor volt, aki a Bükkben sikeresen teljesített 63 km-es gyalogtúra után érkezett hozzánk családjával.

A vacsora után kezdődött a táncos mulatság, ami az idén is fergetegesre sikerült!

Minden túránkon részvevőnek köszönjük a megtisztelő jelenlétet! Jövőre folytatjuk!

                                                                                                           Kovács Ilona Klára

További fotók:

 

Berkeszi Zsolt fotói:

 

Kopazczék fotói: 

                                               Köszönjük a támogatást!

Képtalálat a következőre: „nyíregyháza város önkormányzata logó”  Képtalálat a következőre: „nyíregyháza város önkormányzata logó”   Képtalálat a következőre: „marci menü logó”

 

 

Címkék, kulcsszavak: