Az ezerarcú nő

A kellemes tavaszias időnek köszönhetően minden eddiginél nagyobb számú résztvevő jelent meg idei nőnapi sétánkon. Szinte minden korosztályból sikerült meginvitálni a hölgyeket, valódi pezsgést vittünk az aludni készülő erdőbe.

Mostani túránkhoz az ezerarcú nő gondolat adta a témát, hiszen egy nő, különösen korunk hölgyei megannyi feladattal találkoznak, számtalan helyzetben kell helyt állni és megoldani szituációkat. Első állomáshelyükön egy árnyjáték segítségével kísértük nyomon diáról diára milyen mozgalmas egy átlagos munkával, családdal rendelkező nő mindennapja.
  

Sétánkat folytatva következő állomáshelyünkön a szív szavának engedve felültünk a szerelemvonatra. Különleges élmény ként éltük meg, hiszen kevesen mondhatják el táncra perdülni  a sötét erdőben milyen érzés.

Vidám beszélgetés közepette folytattuk utunkat az erdőn át, nevetés hangja cikkázott a fák között és cserébe a friss tavaszi erdő illatát kaptuk a természettől. Hosszú kígyózó sorban haladtunk egészen a Sóstói tavakig, ahol a kivilágított, a vizén megcsillanó fényekkel teli tó látványa várt minket.

  

Itt Siska Zsolt előadásában egy a női nemet magasztaló dalszöveget hallgathattunk meg, ami nagy sikert aratott. Majd jött az ajándékosztás, hiszen nőnap alkalmából mi is megleptük a szebbik nem képviselőit. Köszönjük Szalai Tibor túratársunknak a támogatást, mely lehetővé tette, hogy a nagyszámban megjelent hölgyek mindegyikét egy apró, de annál inkább szívből jövő kedveskedéssel meglepjük.    
 

További képek a fotóra kattintva:

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

szombat, 2024, március 9