1%

Támogasd adó 1% felajánlásoddal a fogyatékkal élő gyerekek táboroztatását!

 

 

Ha ismersz már minket és ha nem tudnod kell, hogy alapítványunkat, 1997-ben alapították. 20 éve jelentkezik rendszeresen programokkal. Közhasznúak vagyunk. 1999 óta azon dolgozunk azon, hogy a kerékpározás ügye Magyarországon (és főleg székhelyünkön, Nyíregyházán) a súlyának és a jelentőségének megfelelően fejlődjék.

Amiben jók vagyunk:

  • sport, természetjárás, táborok, szervezése, mert test és lélek egészsége szerintük így valósulhat meg.
  • testi és szellemi fogyatékkal élők segítése, mert hiszünk az erejükben és az ő szemükkel látjuk akadályaikat.
  • nemzetközi kapcsolatok felvétele, külföldiek bevonása programjainkba, mert bár nem egy helyről érkezünk és nem egy nyelvet beszélünk, a jövőnk közös.
  • környezet- és természetvédelem, hiszen az ökoszisztéma egy összetett rendszer melynek része az ember is, de nem ő maga a egész rendszer.
  • biztonságos közlekedés érdekében oktatások, programok végrehajtása.

Nyíregyházi székhellyel működünk, de programjaink átnyúlnak a szomszédos országokba is.

Az elmúlt évben 2500 résztvevőt „mozgattunk” meg, 30 ezer km-t bringáztunk és egyre több iskolába juttatjuk el a kerékpáros KRESZ-ismereteket alapozó és bővítő programunkat a BRINGA SULI-t.

2018-ban a beérkezett adó 1% felajánlásokat nyári táborunk, a Mosoly Tábor segítésére és finanszírozására használjuk fel. A tábor célja a fogyatékkal élő gyerekeknek egy egyhetes programsorozat rendezése, figyelembe véve igényeiket, szükségleteiket.

Segíthetünk programunk már több mint 10 éve folyamatosan dolgozik olyan készségfejlesztő, vidám hangulatú programokon, melyekkel speciális igényű fiatalokat támogatunk.

Ha teheted, kérünk segítsd a személyi jövedelemadód 1%-ával az alapítvány fogyatékkal élők részére szervezett programját.
Köszönjük 2017 évi felajánlásaitokat. Az felajánlásokból befolyt 92.000 forintot a Tábor lakóinak étkeztetésére fordítottuk.

Május 22.-ig nálad is ott a hatalom, hogy segíts!

Egyszerűen és gyorsan nyilatkozhatsz, adóbevallásodtól különállóan 1+1% felajánlásodról, ha rendelkezel ügyfélkapuval:

A NAV honlapján keresztül lehetőség van ügyfélkapu nélkül, adataid megadásával kitölteni a rövid, már jól ismert formanyomtatványt:

Ha inkább személyesen, vagy postai úton nyilatkoznál:
Az alábbi linkre kattintva adóazonosító jeled, majd neved megadása után, alul nyomtathatod ki a nyilatkozatot, melyet el kell még juttatnod a NAV-hoz. (ne feledkezz meg arról hogy 1+1%-ról nyilatkozhatsz, azaz jövedelmed után fizetett adó +1% rajtunk kívül még egy egyháznak is segíthet.)

Természetesen adóbevallásoddal egyidőben is nyilatkozhatsz 1% -odról a papír alapú nyomtatvány kitöltésével, vagy az Általános Nyomtatványkitöltő program (ÁNYK) használatával.

Adataink a "RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ 1 SZÁZALÉKÁRÓL" űrlap kitöltéséhez:
A kedvezményezett neve: Zöld Kerék Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 18799750-1-15

Minden alapítvány számára, így nekünk is kulcsfontosságú, hogy pénzügyi oldalról is képesek legyünk stabilan tartani programjaink finanszírozását. Köszönjük régi és új támogatóinknak, hogy adótokkal és azon felüli adományaitokkal segítitek munkánkat. 

Adományokat várunk még számlaszámunkra: 68800099-13003962. Az ide érkező segítség névvel, vagy névtelenül járul hozzá munkánkhoz.

Segítsen, hogy segíthessünk.

Címkék, kulcsszavak: