Vidám árnyak a sötét erdőben

Hagyományainkhoz híven idén is a nőnapot egy esti sétával ünnepeltük a Sóstói erdőben. A zordabb időjárás sem szegte kedvünket, jónéhány lelkes túrázó összegyűlt.

Ezt a túrát egy látványos attrakcióval igyekeztünk még emlékezetesebbé varázsolni. Az est témája természetesen a nőnaphoz kapcsolódva, a nő élete volt, melyet árnyjáték segítségével elevenítettünk meg.

.

.  

A születéstől a fontosabb életszakaszokon át, képek formájában mutattuk be az egyes stációkat. Mindezt bölcs gondolatok, versikék és tréfás megjegyzések kíséretében, ami nem maradt szó és kacagás nélkül a résztvevők felöl sem.

.                                                  

Ilyen vidám hangulatban sétált csapatunk állomásról állomásra, ahol a következő etűd a nő életéből bemutatásra került. Az esti fényekben pompázó Sóstói tavakhoz érve, apró, kedves kézműves ajándékkal és bonbonnal köszöntöttük a túra hölgy tagjait. Majd könnyed, beszélgetős sétával indultunk visszautunkra a sötét erdőn keresztül, megtapasztalva azt, hogy egy jó társaságban, a még kellemetlennek látszó dolgok is más megközelítést kapnak. A sokszor ijesztő sötétség helyett most gyakorta emeltük fejünket az égre, nézve az időnként kikandikáló holdat és a csillagokat, a szemünk hozzászokva a kevés fényhez, egyre részletgazdagabban tárta elénk a nem is olyan sötét erdőt, mely megtelt jókedvvel, legalábbis ezen az estén.

 

 

További képek a fotóra kattintva: 

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

szerda, 2022, március 9