Támogasd te is adód 1%-val az alapítvány működését

Szeretnénk színes, változatos, élményekben dús programokat kínálni idén is nektek.

2023-ban szabadidős programok, természetjárás, környezetvédelmi figyelemfelhívó akciók és kerékpáros KRESZ oktatásra gyűjtünk.

Úgy érezzük, hogy a természetjárás, a szabadidős programok, költséghatékony utazások szervezése, aktív kikapcsolódás ösztönzése, az énidő hasznos eltöltése fontos lehet neked. Mi pedig napi szinten azon munkálkodunk, hogy minél szerteágazóbb, vidámabb, aktívabb programokat és rendezvényeket szervezzünk. Persze továbbra is fontos profilunk a kerékpáros KRESZ, szerintünk még van mit tennünk ezen a területen is.

 

Gyere el programjainkra, kapcsolódj be és kapcsolódj ki. Ha pedig szimpatikusnak tartod munkánkat pár kattintással támogathatod azt.

Egyszerűen és gyorsan nyilatkozhatsz, adóbevallásodtól különállóan 1+1% felajánlásodról, ha rendelkezel ügyfélkapuval:

A NAV honlapján keresztül lehetőség van ügyfélkapu nélkül, adataid megadásával kitölteni a rövid, már jól ismert formanyomtatványt:

Ha inkább személyesen, vagy postai úton nyilatkoznál:
Az alábbi linkre kattintva adóazonosító jeled, majd neved megadása után, alul nyomtathatod ki a nyilatkozatot, melyet el kell még juttatnod a NAV-hoz. (ne feledkezz meg arról hogy 1+1%-ról nyilatkozhatsz, azaz jövedelmed után fizetett adó +1% rajtunk kívül még egy egyháznak is segíthet.)

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

szerda, 2023, február 15