Piroskával túráztunk az erdőben

Folytatódott a helyben járás, ismét Sóstóhegyen gyalogosan kalandoztunk. Ez sem lett unalmas nap, hiszen a találó és egyedi farsangi jelmezeken kívül, még egy állatsimogató látogatást is belecsempésztünk a programba. A Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium Szabó Lőrinc Tagintézmény udvarán országosan is egy egyedülálló terápiás állatsimogató került kialakításra.

Látthattunk itt, kecskéket, bárányokat, szárnyasokat, nyuszikat, hörcsögöket, tengerimalacokat, egereket, süniket, cicákat, kicsiben és nagyban, tarkában, lógó füllel, bozontos ábrázattal, pihe puha szőrrel. 

Majd a jelmezverseny következett, ami üde színfoltot vitt a programba és a hangulatot is igen fokozta. Volt itt, hajóskapítány, cica, vadász és segító manója, mágikus fotográfus, Piroska, skót túrázó, egy díva a revű világából. 

Ilyen vidáman kezdtük meg a túrát, így az sem zavarta a csapatot, hogy most a nap nem sütött ránk, kivételesen mi magunk vittük a színeket a még alvó természet szürkeségébe. Mentünk dombnak fel és le, jártunk erdőben és síkságon, jókat beszélgettünk, testben és lélekben megújultunk.

További fotók a képre kattintva:

Bíróné Henzsel Angéla fotói:  

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

szombat, 2022, február 19