Piknik a kertben

Végre igazi szikrázó napsütést és nyárra emlékeztető meleg időt fogtunk ki, így a legjobb lehetőség nyílt egy piknikre A Kertben 2022. 04. 15-én. 

Nyírtelek-Ferenctanyára látogattunk ki, a már levenduláiról híres kertbe, ezúttal tulipánt szüretelni.

Nem hiába a ragyogó időjárás, nagy létszámú érdeklődőt vonzott be programunkra, mi magunk is mint tarka virágok, színek kavalkádjaként gurultunk hosszú sorban a kerékpárúton. Irigylésre méltó üde színfoltjává váltunk a közlekedésben résztvevők között, hiszen a friss levegőn, vidáman, aktívan tekerhettünk. Pihenőnket a fagylaltozó beiktatásával töltöttük, ahol sokan talán az idei első gömb fagyi hűsítő ízét érezhették. 

A Kert házigazdája Török-Bolek Tünde és párja igazi szíves vendéglátásban részesítette a látogatóit, melyet ezúton is köszönünk nekik. Habár a tulipánok kicsit még váratnak magukra, hogy valóban a legszebb pompájukban díszelegjenek, reményeink szerint senki nem tért haza csalódottan. Hiszen az ott eltöltött idő tényleg felért egy kellemes piknikkel, amit a kihelyezett plédek, padok, hinták és a Húsvéti dekoráció tett még meghittebbé. Zsíros kenyér és lillahagyma a szabadban elfogyasztva még ízletesebb falatnak tűnik, ami terített asztalon várt minket. De lehetőségünk nyílt kézműves kistermelői hagyományostól a különleges ízű lekvárok, szörpök, zselék vásárlására is.

 Bizony jó pár ünnepi asztalt díszíti majd az itt szedett virágcsokor, s rápillantva nemcsak a virág szépsége tűnik majd fel, hanem ennek a kellemes napnak az élménye is felidézőik.

További képek:  

Angi képei: 

 

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

péntek, 2022, április 15