Mosoly tábor finomságokkal

Vidámság, csokoládé, lovaglás, várostrom, pancsolás, fagyizás....... A szokásos nyári tábor, érdekes és ízletes programokkal 2018. 06. 25-29-ig a Ridens suliban. (4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 34-38.)

A tábor első délelőttjén a programokat terveztük meg, majd délután a lovas klubban a bátrabbak nyeregbe pattantak. 

 

Este pedig kattant a bilincs, Gurbán Csaba a rendőrség munkatársa bemutatta munkájukat. Kézlenyomat-vétel, védőruhába beöltözés, még a pisztoly is előkerült, szóval

lebilincselő volt a program.

  

Másnap vonattal Szerencsre utaztunk. Jóleső érzés volt, hogy a MÁV dolgozói szívesen segítettek a kerekesszék vonatra emelésében.

A kisvárosban érdekes foglakozáson vettünk részt. Bemutatták a kakaó és a csoki útját a fogyasztóig, megkóstoltunk többféle finomságot, valamint mi is készítettünk két tábla csokoládét a dolgozók segítségével. Ebéd után a Rákóczi várban tettünk látogatást, és megpihentünk a szép parkban a tó partján.

   

A harmadik nap a pancsolás jegyében telt a sóstói fürdőben.

Nem unatkoztunk a negyedik napon sem, mert ismét vonatoztunk, most Debrecent vettük célba. A nagytemplom tetejéről megcsodáltuk a kilátást, és meglátogattuk a Déri múzeumot, valamint a Nagyerdőn a Békás tó partján kellemes sétát tettünk.

   

A zárónapon a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárba látogattunk, ahol a pincétől a padlásig szétnéztünk. Láttunk mini könyveket, és a médiatár „süket szobáját” is kipróbáltuk. Fagyizással zártuk a tábort, és abban a reményben, hogy jövőre megismételjük.

  

 

További fotók:

 

Köszönjük a támogatóknak:

   

   Sóstó Gyógyfürdő - Élmények Karnyújtásnyira

Szerencsi bonbon Belga Étterem  Pepita Macska Vintage Étterem & Kávézó (Szerencs)

 

Címkék, kulcsszavak: