Jó erőben jó időben

Most már tudjuk mitől klassz egy igazi bringás nap, 2022.04.30-án minden összejött ami ehhez kell. Először is, adott volt egy nagyszerű csapat, egy látványos úti cél, kiváló hangulat, biztonságos kerékpárút, és verőfényes tavaszi napsütés.

Az aktív életet élők szeretik, ha időnként nagyobb kihívásokban méretetthetik meg magukat, így tettünk hát mi is a kerékpáros Erőpróbánkon. No, nem erős versenytempóra és megálló nélküli szakaszra kell itt gondolni, hiszen a hobbi kerékpáros másfajta élményekre vágy.

Vidám hangulatú, beszélgetős tekerés, ahol lehetőség nyilik új barátságok kötésére, a pihenőkben fagylatozásra, lángos evésre, sült hal fogyasztására is időt szakítottunk. Megcsodáltuk a gyönyörű panorámát, elidőztünk egy kicsit itt is meg ott is, nem siettünk, élveztük az ÉLETET!

S mindeközben szépen fogytak a kilométerek, egymást bíztava, társalogva, könnyebb volt még a kerékpárt is hajtani. Így mindannyian büszkék lehetünk magunkra, hiszen a kihívást teljesítettük, amihez ezúton is gratulálunk. Többen egyedi éremmel a nyakukban koronázták meg ezt a napot, ami méltán lehet majd szép emlékeik következő darabja.

További fotók a képre kattintva:             

Angi fotói:                             

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

vasárnap, 2022, május 1