III. Bringa Party-Tekerj a Zöldbe!

Nyár van, ezért, újra a Tisza-partot vesszük célba, ismét a helyi vállalkozások támogatásában, különböző kedvezményekben, vendéglátásban részesülhetünk e napon. Gyere te is, lazulj velünk, vagy csak tekerj egy jót a csapattal kihasználva a lehetőségeket. Természetesen most sem maradunk kulturális látnivaló nélkül, hiszen Rakamazon a Teknősház Látogatóközpont mellett tekerünk el, ahová mi is betérünk majd.

Hiszen az állandó honfoglaláskori kiállítás mellett, számos egyéb érdekesség is várja az idelátogatókat. A tárlatvezetésen túl, lehetőségünk nyílik majd a kilátó részbe is felmenni az épületben, ahonnan megcsodálhatjuk a tájat. De akár kaftán ruhát is ölthetünk magunkra ezen a napon, továbbá az életfára rovásírással a nevünk is felkerülhet. Izgalmasan hangzik ugye?!

Ezúton is köszönjük a helyi vállalkozásoknak, hogy évente egyszer, a Bringa Party napján, kedvezményekkel, frissítőkkel és ajándékokkal készülnek NEKTEK, bringásoknak!
Édes Élet Kézműves Fagyizó Nyírtelek
Tomasovszki András zöldség-gyümölcs kereskedő Nyírtelek (a Kézműves Fagyizó szomszédságában)
BIKEPORT Gyulatanya
Tutajos Beach Rakamaz

A kedvezmények igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint induláskor átvenni a kísérőlapot!
A felkínált kedvezményekről részletes leírást az eseménynél bejegyzésekben olvashatsz hamarosan!

A túra 2022.07.16.-án 8:00-kor indul Nyíregyháza Kossuth-térről.Útvonal: Nyíregyháza-Nyírtelek-Gyulatanya-Rakamaz-Gyulatanya-Nyírtelek-Nyíregyháza
Túratáv: 60 km ( oda-vissza ) jellemzően kerékpárút
Program hossz: 10 órát érdemes számolni
Költségek: Rakamazi Teknősház Látogatóközpont csoportos ( 15főtől ) belépőjegy
Felnőtt: 400 Ft
Kedvezményes (diák, nyugdíjas): 200 Ft

A kerékpártúra a Tekerj a Zöldbe! túrasorozat része, ami a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ támogatásával valósul meg.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A túrázók biztonsága érdekében a programváltozás jogát fenntartjuk.

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

hétfő, 2022, június 20