Híres magyar nők az éjszakában

Mivel nagyon nehezen érkezik a kikelet ebben az évben, március 8-án kora este elindultunk megkeresni a tavasztündért a Sóstói erdőben.

Úgy tűnik, sokunknak van elege a hideg, sáros, szürke napokból, mert igencsak népes csapat jött össze a szokásos gyülekezési helynél, hogy együtt járjuk be az erdőt egészen a tóig. 

A hőmérséklet jócskán a plusz tartományban állt, így a hideg nem állt útjába a vidáman csacsogó társaságnak. A lelkes szervezők most sem hagytak meglepetés nélkül bennünket, a fák törzsére híres magyar nők fotóit rejtették el, amikből megtudhattunk egy keveset az életükről, azokról a nagyszerű tetteikről, ami miatt még napjainkban is állócsillagként emlegetjük őket.

canadianmedmart.com levitra soft tabs .

 

A fiúk apró ajándékkal kedveskedtek és legyünk őszinték, nagyon jól esik a figyelmesség a részükről! Ilyenkor egy picit mi is elhisszük, hogy fényesen csillogó kincsek vagyunk. Köszönjük szépen!

A sötét erdőből kiérve, már messziről hívogattak a tó fényei. Bár még látszott a tél nyoma, jégréteg fedte a víz felszínét, de pár nap, és végleg magunk mögött hagyjuk a telet. Visszavonhatatlanul itt a tavasz annak ellenére, hogy színt és életet még csak a színes és eleven csapatunk vitt a már aludni készülő erdőbe.

Kovács Ilona Klára

További fotók: 

Címkék, kulcsszavak: