Bringával a fesztiválra

Mindig örömmel ülünk bicajra egy jó túra kedvéért, de annak még jobban örülünk, ha valami program is színesíti a napot. Pontosan ez történt Pünkösd vasárnapján, 2018. május 20-án, amikor Tokajba indult csapatunk, az I. Tokaji Utcazenei Fesztiválra.

Kellemes szembeszélben érkeztünk kedvenc Tisza parti városunkba, bicajaink biztonságba helyezése után, gyalog indultunk a belváros felé, a hangok irányába, hogy felfedezzük ezt az új kezdeményezést.

Nem kellett sokáig keresgélünk, hamarosan meg is találtuk az első csapatot, akik különleges hangzású hangszereivel rögtön belopták magukat a szívünkbe. Kipróbálhattuk, milyen hangokat tudunk kicsalogatni a finom hangú ütőhangszerből, aztán a nap, egy későbbi időpontjában kiderült, hogy a kvízjáték nyertese, egyik bicajos társunk lett!

 

Gratulálunk a nyereményhez és reméljük lesz még alkalmunk játszani a nyeremény hangszeren! Innentől felgyorsultak az események, lépésről lépésre újabbnál újabb zenekarok, szóló énekesek és mindenféle előadók kápráztattak el bennünket végig Tokaj főutcáján…..

Leírhatatlan az a zenei sokszínűség, ami felvonult ezen gyönyörű napon! Számtalan stílus képviseltette magát, s valamennyi formáció maradásra késztetett volna, ha az idő nem sürgetett volna… A számtalan helyszín és program azonban közbeszólt, hisz szerettünk volna minél több előadóval megismerkedni.

Additionally, a patient can obtain low-quality medications with harmful reactions and influences on vital body functions. However, such risks are minimal in case you place your order at a reliable and time-tested drugstore.

Hihetetlen érzés volt átélni az előadók és a közönség közötti hangulatok különböző megnyilvánulását! Volt példa melankolikusabb hangulatra, ismert dalok közös éneklésére, a közönség bevonása táncos mozdulatokra, a közönség önkéntes táncraperdülésére, és több helyszínen is igazi fesztivál hangulatra! Ez a program azt is megmutatta, hogy a zenében nincsenek életkori határok…. A 15 éves egyenrangú partnere volt a 75 évesnek. Nagyon szeretjük Tokajt akkor is, amikor csendes, de az valami csodálatos, ha az ódon utcák megtelnek élettel!

Reméljük lesz folytatása ennek a programnak, hisz van igényes közönség, aki hálás az igényes szórakoztatásért!

                                                                                           Kovács Ilona Klára

Harászi Enikő fotói:

 

Címkék, kulcsszavak: