Őszi frissítő gyalogtúra a Hór-patak völgyében

Őszi táj, falevelek ropognak a lábunk alatt, megérint a történelem, 10 km séta a Hór-patak völgyében, megannyi látnivaló, nevezetességek.

November 23. 7.00 - 20.00 Gyalogtúrával egybekötött feltöltődést kínálunk.
Indulás: Nyíregyháza, Egyház utcai parkoló szombat reggel 7.00!

Érkezés Cserépfalura: 9:00, a vezetett túra indul.
10 km a túra hossza, melynek kétharmada könnyű séta, visszafordulási ponttal. Az út során több látványosságot és nevezetességet érintünk (barlanglakások, Millenium kilátó, Subalyuk ... csak hogy párat említsek). A fontosabb nevezetességekről rövid összefoglaló hangzik majd el.

A túra 14.00 órára eléri végpontját, a Cserépfalui látogatóközpontot, ahonnan a közeli Bogácson található termálfürdőhöz viszi a túrázókat a busz. 17.00 óráig három, félig szervezett programot tudunk javasolni:

- Bogácsi Termálfürdő gyógyvizében ejtőzés: 1000 Ft a fürdőjegy. A fürdőruhat ne felejtsük otthon!
- A fürdőtől két utcányira található a bogácsi pincesor, amelynek ízvilága az egri borokat idézi.

- A Bogácstól 5 km-re található Noszvajban megalkotta Dr. Csernus Imre, Csendülő nevű, különleges hangulatú, "lélekzónáját", ahol ötvöződik a kávézás és a kulturális kikapcsolódás. ltt jó eséllyel maga a doktor szolgálja fel a finom kávét, teát, forralt bort.

A fürdőzők és a borkóstolok 17.00 -kor már a fürdő parkolójában várják a Noszvajból visszatérő buszt. Várható érkezés 20.00 körül az Egyház utcai parkolóba.

Fontos: Váltócipő használata a programban való részvétel feltétele! A buszba, fürdőbe, kávézóba tilos sáros cipővel belépni, megtisztítási lehetőség nem lesz. A váltócipő természetesen a rakterében pihen majd a túra alatt.

Költség: 3500 Ft, mely összeg november 15-ig fizetendő, személyesen az irodánkban előre egyeztetett időpontban, vagy utalással. :)
Ennek tartalma: utazás költsége busszal, túravezetés.

Utaláshoz adatok:
3500 Ft
Zöld Kerék Alapítvány
68800099-13003962
Tiszántúli Takarék
Közlemény: Jelentkező neve

A busz feltöltése a jelentkezés sorrendjében történik.

További információ: +36302899479 - Tokár Róbert, zoldkeroprogram@gmail.com

Jelentkezési szándékodat: fenti telefonszámon, e-mail címen vagy két kattintással, google kérdőív kitöltésével: https://forms.gle/eQNCDTPrGn1JtAsKA.

Jó jelentkezést! ;)

A szándék nem minősül jelentkezésnek, az csak a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé.

Lemondási szándékot november 17 -ig lehetséges jelezni. Ebben az esetben részvételi díjad 50% -át vissza tudjuk téríteni, utána erre lehetőség nincs.

Képek: 

Címkék, kulcsszavak: 

Naptár dátum: 

kedd, 2019, november 5