Balaton kerülés két keréken

Bringázás a nagy tó körül

Tekerd körbe a Balatont a Zöld Kerék Alapítvánnyal!

Immár 3. alkalommal kapcsolódunk be a Spirit of Balaton nevű  programba, melynek célja 24 óra alatt megkerülni a Balatont kerékpárral (212km).


Aki vett már részt ezen az eseményen, tudja mit jelent a feladatot teljesíteni, és mekkora élményt nyújt csapatban, közösen, de mégis egyenként megküzdeni a kihívással.
Örök emlék marad, egy nagyszerű teljesítmény, mely megmutatja mire képes az akaraterő. A magam részéről mindenkinek ajánlani tudom. Nem lehetetlen küldetés, sőt még csak kiemelkedő erőnlét sem szükséges a sikerhez. Pusztán elhatározás kérdése és a többi már megy magától, a csapat lelkesít, támogat mindenben és ez átsegíti a holtponton.
Ha ezeket a sorokat olvasva úgy érzed megmozdult benned valami, akkor ez a Te küldetésed is!

Az eseményről röviden:
A Sirit of Balaton rendezvény minden év július első szombatján van, jelen esetben 2015.07.04.-én. A program ingyenes, pecsételő állomásokat kell érinteni a Balaton körül kb. 48-at és 24 órán belül megkerülni a tavat, az irány és a kiindulási pont tetszőleges. Minden évben rengeteg ember pattan aznap kerékpárra, ami a hangulatot csak tovább fokozza, hiszen lelkes idegnek fognak útközben üdvözölni vagy éppen a vége fele biztatni.

Terveink szerint 2015 július 03-án utazunk a Balatonhoz, hogy másnap reggel 8-kor frissen rajthoz állhassunk. Akár családi nyaralást is lehet ezzel a programmal fűszerezni és csak arra az egy napra csatlakozni csapatunkhoz. A szállást minden esetben olyan helyen foglaljuk, ahol együtt tud lenni  a csapat, hogy az estéknek is sajátos hangulatot adjunk, nem beszélve a csapatépítésről.
A tervek szerint három  éjszakát töltünk ott, ( bár ezen  mindenki saját igénye szerint változtathat, van  aki ennél rövidebb időre tud jönni és van aki a családi nyaralását folytatja majd ).

A szállásról, árakról a későbbiekben tudok majd nyilatkozni, de várhatóan 3.500Ft/fő/éj árnál nem lesz drágább. Igyekszem a lehetőségekhez képest  a legjobb ajánlatot megkeresni, és a csapat igényeit figyelembe venni. Az utazást személygépkocsival tervezzük, költség megosztással, amennyiben ez a jelentkezők között megszervezhető.

Dióhéjban, egyelőre ennyi.

Ami nagyon fontos az a jelentkezési határidő: 2015. JÚNIUS 20.ez időpontig kérem a részt-vételi szándékot jelezni, a gördülékeny szervezés érdekében!!!
Jelentkezni lehet: zoldkeroprogram@gmail.com, vagy 70/ 631 16 26

Addig is minden jót!

Enikő

A múlt évi beszámoló és fotók: 

Címkék, kulcsszavak: