Futárverseny Bringa Sulival

Idén is megrendezésre került a 4. Alley Cat Nyíregyházán 2017. 06. 04-én. Több mint 40 egyéni és csapatos induló vágott neki a 34 pont megtalálásának és a győzelemhez szükséges pecsétek megszerzésének.

A kategóriák befutói értékes ajándékcsomagokat vihettek haza.  A programnak a Bujtosi-tónál fekvő Hajóclub és annak parkolója adott helyet. Több kerékpárbolt is kipróbálható kerékpárokkal színesítette a programot. Mivel az idei évi verseny bevétele a PCAS állatvédők részére került felajánlásra, természetesen ők és a velük szorosan együttműködő állatkórház is egész nap várta az érdeklődőket. Míg a nagyokat a verseny, a zene és a forró gulyás csábította a helyszínre, addig a kicsik figyelmét a  Bringa Suli, kerékpáros KRESZ pályája kötötte le.

 

Természetesen híre ment, hogy nálunk van az alkoholos befolyásoltságot imitáló szemüveg is, amit kicsik és nagyok is szívesen kipróbáltak (természetesen prevenciós jelleggel).

A KRESZ pálya leglelkesebb teljesítője több mint negyvenszer teljesítette a feladatokat. Mit is mondhatnánk összefoglalóan: a versenyzők gyorsak voltak, a nap melegen sütött, a gulyás finom volt, a zene lüktető, ilyen volt a 2017-es Nyíregyházi Alley Cat.

Bogi, Robi és Tibi  fotói:

 

Címkék, kulcsszavak: