BringaPiknik Tokajban

Mindenkit nagy szeretettel várnak a szervezők az első Tokaji Bringás Piknik-re, mely májusban kerül megrendezésre. Május 12. (Szombat)

BRINGAPIKNIK

http://www.bringapiknik.hu/

A 2017. nyár elején átadott Nyíregyháza-Tokaj kerékpárútban rejlő lehetőségek kiaknázásával egy tömegsport rendezvényt hoztunk létre.
Mindenkinek szól, kortól és nemtől független és nem számít a cangád márkája sem. Csak a részvétel a fontos. A célnál (Tokaj Fesztiválkatlan) felállított színpadon különböző kulturális programok várják a távot teljesítőket, melyeket kerékpáros bemutatókkal színesítünk. A rendezvény elnevezésekor a Piknik szót választottuk, hisz biztosítjuk az indulóknak, hogy menet közben ellátásban fognak részesülni. Az útvonalon található 4 megállóból 2-ben frissítő, pihenő állomást állítunk fel. Ezek a piknik pontok hangulatukban is különlegesek lesznek. A résztvevők kockás abroszokon fogyaszthatják el a frissítő gyümölcsöket, péksüteményeket, ásványvizeket, illetve plédeken pihenhetnek.

30 kilométeren 2 piknik pont, ahol ehetsz, ihatsz, felfrissítheted magad. A célállomáson kiegészítő programok, jó hangulat, bringatesztelés, autótesztelés, jó zene, finom ételek várnak.

Ha pedig nem akarsz azonnal hazatekerni és eltöltenél egy hétvégét Tokajban, számos kiváló szálláshely közül választhatsz. Tokaj, vagy környéke? Belváros, vagy külső rész? A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Nézz szét a Fesztiválkatlan oldalán és válaszd ki a legjobb ajánlatot!

Időpont: 2018. május 12., szombat, Gyülekező: 9.00, START: 10.00

Start: Nyíregyháza, Kossuth tér 10:00 óra (gyülekező már 8:00 órától)

Cél: Tokaj, Fesztviálkatlan

Táv: 30 kilométer

Piknik pontok: 10 km-enként (2 piknik pont), ahol ehetsz, ihatsz, felfrissítheted magad.
 

Programok:

  • Gyerekek részére arcfestés és játszóház
  • Triál és BMX bemutatók
  • Kerékpáros showműsorok
  • Ügyességi Kerékpár Vetélkedők
  • Vini Bike bemutatkozása, fel-, és bevonulása
  • Művészeti Iskola Kerékpár és sportruházati bemutatója
  • Tesztvezetéssel egybekötött személygépkocsi bemutató a rendezvény hivatalos autós partnere jóvoltából
  • Tesztkerékpározással egybekötött kerékpár bemutató a rendezvény hivatalos kerékpár partnere jóvoltából, hasznos bringázási tippek és tanácsok külön erre a célra kialakított installációnál.
  • Könnyűzenei koncert

Külön díjak átadása (legnépesebb család-, baráti kör-, munkahelyi kollektíva, legidősebb és legfiatalabb induló stb.) online regisztrációk alapján.

Az online felületen (rendezvény hivatalos honlapján) regisztráltak részére oklevél biztosítása a táv teljesítéséről, melyet a rendezvényt követő héten Nyíregyházán, a Bringa Szigeten vehetnek át a résztvevők.

Ellátás: A Fesztiválkatlannál is biztosítjuk a piknik hangulatot kockás abroszokkal megterített sörpadokkal és frissítőkkel, péksüteményekkel.

Biztonság: A rendezvény alatt folyamatos a mozgó orvosi felügyelet, illetveTokajban mentő jelenlétével biztosítjuk az esetleges (nem várt) balesetek szakszerű orvosi ellátását.

Szerviz: Egy felmatricázott szerviz buszt is biztosítunk az esetleges műszaki problémák kivédésére, megoldására.

Bérlés: Aki nem rendelkezik kerékpárral azok részére kerékpár bérlés lehetőségét is biztosítunk.

Hazaút: Vissza mindenki egyénileg érkezik, hisz a tokaji programokon való részvétel kötetlen, biztosítjuk a saját programok szervezésének lehetőségét (városnézés, rokon látogatás, borkóstolás, stb.).

A rendezvény Nyíregyházáról indul majd, és célja Tokaj, valamint azon belül is a Fesztivál katlan lesz. A szervezők két megállót terveztek, ahol a családias program résztvevői frissítőket vehetnek magukhoz.

 

A MÁV-Start az alábbi járatokon több kerékpárszállító vagont csatol a vonathoz.

15:34
16:34
* 17:34
* 18:34
* 19:34
20:34
21:34

A *-al jelölt járatok kedvezménnyel vehetők igénybe, ha regisztrálsz azokra! A kedvezmények a következőképpen alakulnak: 
10-19 fő 20 % kedvezmény
20-49 fő 33 % kedvezmény
50 főtől 50 % kedvezmény

Kedvezményt csak regisztrált résztvevőknek tudjuk biztosítani és csak abban az esetben ha a regisztráltak száma eléri a MÁV-Start által kért kedvezményes létszámot. A regisztrációt 2018. 05. 11-én 17:00 órakor zárjuk és csak az addig regisztrált résztvevők részére tudjuk biztosítani az adott kedvezményt.

Tokaj - Nyíregyháza szakaszon a teljes árú jegy: 
650 Ft - személyszállításra
235 Ft - kerékpár szállításra
A kedvezmény lehetősége csak a személyszállításra vonatkozik.

Regisztrálni itt tudtok, a lap alján, az időpont kiválasztásával: http://www.bringapiknik.hu/reg

 

 

Címkék, kulcsszavak: