45000 szer győztük le magunkat Tokajig!

45000, körülbelül ennyi lépés kell ahhoz, hogy Nyíregyházáról eljusson valaki Tokajig. Ha megnézed a napi lépésszámlálódat, bizony, a nap végén leszid téged, hogy még kellene egy kutyafuttatás, meg el kellene menni boltba tejért is, hogy elérd az aznapi minimumot. Aki 2019. március 15-én velünk tartott, annak fülig érhetett a szája, mert valószínűleg megdöntötte mindegyik egyéni rekordját. ;)

Hősöket kerestünk egy küldetésre a napokban! A feladat csak annyi lett volna, hogy el kell jutni Tokajba, mely fizikálisan és lelkileg is szívünkhöz közel álló város. De persze volt benne egy csavar, a távolságot gyalog kellett megtenni. Ja úgy már hülyeség, mondhatnánk! :D De mi nem viccelünk, és nem kevesebb, mint 66 ember és egy kutya! állt reggel a kiindulási pontnál.


Akikre büszkék vagyunk!

Szervezőkként, kimondhatatlan öröm és boldogság fogott el minket, hogy ennyien velünk szeretnétek tartani. Magabiztosan, energikusan vágtunk neki a 36 kilométeres távnak és végig senki se kérdezte meg, hogy "ott vagyunk már?". (na jó mi megtettük rendszeresen :D)

Volt több megálló és pihenőhely is, ahol lehet azt remélték a túrázók, hogy akkor legalább nem kattog majd a fényképezőgép, de ez nem így működik. :D






Azt még megeszed?


Windows háttérkép? háttérben a Fuji? nem, csak úton voltunk a hegyhez!

A távolság, a körülbelül 45000 lépés, tudtuk, hogy nem lesz tekintettel senkire, nem számít a kora, neme, felkészültsége, a végállomás nem jön közelebb senkiért. Hihetetlen büszkeség volt látni, hogy egy kilpési pont kivételével mindenki együtt, egy tempóban, egymásra is tekintettel tette meg az utat.  


Újratöltés a vége előtt!

Bár néha esőre állt az idő, de mi nagyon szorítottunk és végül elkerült minket (tegyük hozzá, hogy aki Nyíregyen maradt az megázott ;). Így velünk volt, ezen az úton, az időjárás is.  A túra végére, mint jutalom, az felhők által szétszórt napsütésben fürdött nekünk a táj.


Ennyi mosolygó embert... pedig nem volt könnyű!

Folyamatos volt a csevegés, beszélgetés, nevetés és EZ a közös túrázás, gyaloglás, zarándoklat lényege, együtt voltunk és könnyebb volt, úgy vettünk le súlyt a túratársunk válláról, hogy mi is könnyebbek lettünk. A legnagyobb elismerés pedig a 3 éves KNOX kutyusé, akinek azt gondolom ez volt élete egyik legklasszabb kutyasétáltatása! :D


Kerékcsere!

Mivel péntekre esett  a túra, így reméljük a hétvégén mindenki regenerálódott. Mi pedig már a következő kalandra készülünk! ;)


Anya és lánya együtt indult útnak


Zolibácsi éppen aktívan piheni ki a törött bordát

 

Strava adatok (katt)

 

 

További képek! (KATT)

vagy

https://photos.app.goo.gl/nN1NcBPLgpmNma6DA

 

 

Címkék, kulcsszavak: